binge-watching in dictionary.com

iTV Shows app: Binge-watching made easy

Voor alle serie-verslaafden…. er is een makkelijke manier om je series bij te houden. De iTV Shows app! Ben je echt een die hard, helemaal up to date en wacht je met smart op een nieuwe aflevering? De iTV Shows app maakt het super gemakkelijk en overzichtelijk. Een must-have app voor de binge-watchers onder ons.

(alleen voor iOS)

 

Bron: extract binge-watch: dictionary.com

Series toevoegen

Zoek je eigen TV shows op en voeg ze toe aan ‘Mijn shows’. Via het menu (icoontje linksboven in het scherm) kom je bij de zoekbalk. Type je serie in en hij wordt voor je opgezocht, inclusief jaartal (wel handig als het een re-run is).

iTV Shows serie toevoegen
iTV Shows app nog te kijken

Bijhouden waar je gebleven bent

Weet je niet meer waar je gebleven bent? In de iTVShows app is dat makkelijk bij te houden in ‘Nog te kijken’. Druk gewoon op de laatste aflevering die je hebt gekeken en er wordt meteen gevraagd of je alle voorgaande afleveringen ook wilt aanvinken. Deze optie kan standaard ingesteld worden, maar ook uitgezet worden. Toch onverhoopt vergeten waar je gebleven bent? Druk op een aflevering en de aflevering info, inclusief rating, wordt getoond met foto. Swipe naar links voor de volgende aflevering.

Trakt.tv

Met een account bij Trakt.tv maak je de iTV Shows app echt compleet. Het houdt automatisch bij welke series en films je hebt gezien, via je speler. Het systeem synchroniseert all je apparaten in iCloud en het is dus ook mogelijk om vanaf je telefoon in te checken. Trakt.tv geeft ook suggesties voor andere series (te zien in Genius) en geeft ook de mogelijkheid te linken met je vrienden. Zo kun je zien wat zij kijken. Verder heb je ook nog de mogelijkheid om commentaar te geven op afleveringen/ series en ratings te geven.

Nieuwe afleveringen

Ben je helemaal bij met een serie en zit je vol smart te wachten op de volgende aflevering, dan kun je in de kalender bijhouden wanneer nieuwe afleveringen uitgezonden worden en dus beschikbaar zijn. Je kan zelfs notificaties instellen.

Naast Amerikaanse, heb je ook de mogelijkheid de Duitse of Franse uitzenddata te kiezen. Helaas geen Nederlandse, behalve dan natuurlijk voor de series van eigen bodem.

iTV Shows app kalender
iTV Shows app social

Statistieken

Ben je benieuwd of je king of queen of all binge-watchers bent geworden, check dan je statistieken. Die laten zien hoeveel afleveringen je al gezien hebt, hoeveel je er nog moet zien en hoe lang je al aan het kijken bent.

Link met je vrienden via Trakt.tv en bekijk hun kijkgedrag via de iTV Shows app. Deel jouw series via Social Media.

Een must-have app !

iTV Shows haalt zijn info van populaire databases zoals TheTVDB.com en TVRage.com. Zo heb je altijd de meest up to date info.

Bekijk previews en koop series in de iTunes store direct op je apparaat. Kijk series waar je ook bent.

Blijf op de hoogte via Social Media:
Twitter: @iTVShowsApp
Facebook: facebook.com/iTVShows
Google+: plus.to/iTVShows